Funcționalități

Caracteristici de bază ale aplicației medicale MedAsist

Aplicația online MedAsist

Programarea consultațiilor

Aplicația online MedAsist

Fișele medicale online

Aplicația online MedAsist

Evidența pacienților

Aplicația online MedAsist

Rezervare Bloc Operator

Aplicația online MedAsist

Rapoarte

Aplicația online MedAsist

Mentenanța aparaturii

Aplicația online MedAsist

Notificări prin SMS

Aplicația online MedAsist

Chat

Programarea consultațiilor

Medicul sau personalul auxiliar pot rezerva întâlniri pentru pacienții clinicii prin intermediul aplicației, web sau mobil. Programarile pot fi vizite în clinică sau consultații online. Usor si simplu, la apasarea unui click, MedAsist va organizeaza calendarul: programări, reprogramări, corespondențe între medic și pacient, umplerea eficientă a programului de lucru, fără ferestre inutile. Aplicatia deschide concomitent programul medicilor, al sălilor de intervenții, dar și istoricul pacientului, cu documentele si tratamentele de la consultatiile anterioare.

Programarea consultațiilor

Fișele medicale

MedAsist afișează printr-o simplă accesare profilul pacientului, fișele de consultație, istoricul medical înainte de programare – interconectat între cadrele medicale din aceeasi clinica sau cabinet – sau alte documente relevante pentru condiția pacientului, asistându-vă astfel la urmărirea evoluției afecțiunilor si la evaluarea rapidă și corectă a stării de sănătate a pacientului.
Cu aplicatia MedAsist puteti crea note de consultare, sa le introduceti intr-un plan de monitorizare, sa definiți obiective și sa rezervați o programare de urmărire a starii pacientului.
Organizarea fiselor medicale ale pacientilor duce la evitarea posibilelor erori în ținerea evidentei, în stabilirea schemei de tratament, în structurarea vizitelor de urmărire, sau in realizarea unui studiu medical sau farmaceutic. Totul este online, flexibil și accesibil.
Fișele sunt structurate în mod similar, astfel încât să fie ușor de urmărit și de înțeles. Orice rezultate sau concluzii sunt accesibile în mod unitar si simplu reprezentat, pentru toti medicii clinicii la care isi programeaza consultatii pacientul.

Fisele medicale online

Evidența pacienților

Recunoașterea și identificarea pacienții în baza de date din aplicație se realizeaza prin introducerea numelui, a CNP-ului sau a numărului de telefon. Accesarea datelor este rapidă, iar stocarea în sistem cloud vă garantează nu doar eficiența, ci și siguranța maximă a tuturor aceste date deosebit de sensibile. MedAsist se conformeaza tuturor normelor GDPR interne și internaționale.
Interfața, prietenoasă și simplu de utilizat, face navigarea intuitiva. Actualizările sunt rapide, practice și fără efort. Pacienții pot fi identificați rapid, oferindu-vă posibilitatea de a va reaminti consultațiile anterioare sau ce pași sunt de urmat în vederea îmbunătățirii stării pacientului respectiv.

Evidența pacienților

Modul Rezervare Bloc Operator

Aplicația vă pune la dispoziție o caracteristică modernă prin care se optimizează utilizarea sălilor de operație și a timpului de activitate al acestora. Cum? Foarte simplu! Prin actualizări constante, puteți vedea oricând ce sală este ocupată, când, de cine și pentru cât timp. Astfel puteți evita supraaglomerarea sau programările duble în blocul operator, în funcție de durata, gradul de dificultate și chiar perioada anului, clinica raspunzand nevoilor individuale ale pacienților și cerințelor profesionale ale medicilor.
Un modul unic, dar esențial, pentru fluidizarea proceselor chirurgicale în clinicile cu bloc operator. Săli de operație disponibile, bine organizate, funcționale, pentru că toată lumea știe când se face curățenie, ce dotări sau consumabile trebuie înlocuite, ce intervenție urmează și ce este necesar în vederea acesteia, pot face diferenta intre profesionistii din domeniu, sau dintre costuri și pierderi.

Modul bloc operator

Rapoarte

MedAsist vă asistă și la nivelul raportărilor, fie că este vorba de raportări statistice ample, DSP, rapoarte de activitate sau de performanță. Stocarea unitară și în siguranța, prin cloud, asigura accesarea tuturor rapoartelor într-un singur loc, cu un singur clic.
Rapoarte cu format personalizabil, care răspund optim cerințelor fiecărei clinici sau fiecărui departament. Economia de timp devine valoroasa, întrucât nu mai este nevoie ca un cadru medical să învețe să alcătuiască rapoarte sau să urmărească predarea lor oportună. Economia de timp în conceperea de rapoarte se poate converti în timp pentru consultații, în timp pentru intervenții, în timp pentru perfecționare medicala.

Chat MedAsist

Notificări avize

MedAsist vine cu o nouă funcție unică pe piața medicală de specialitate – notificarea pentru expirarea avizelor de funcționare, dar și notificări pentru verificarea echipamentelor de specialitate. Aparatura modernă și ultramoderna, care deservește toate procesele de funcționare ale unui cabinet sau ale unei clinici, este o necesitate cu valoare semnificativă la achiziționarea, de aceea investițiile trebuie protejate prin garanții, avize, verificări regulate. În acest modul, toate echipamentele sunt înregistrate în același loc, cu date tehnice și de service.
Notificarea se efectuează cu suficient timp înainte pentru organizarea vizitelor de verificare sau de service. Aveți funcția de a salva datele companiei cu care colaborati de obicei, puteți chiar solicita aceeași persoană de fiecare dată. Se evidentiaza ce echipament se apropie de momentul schimbării, de ce consumabile aveți nevoie și mai ales, când. Notificarile automate va asigura ca echipamentele funcționează la parametrii prevăzuți, iar activitatea clinicii se deruleaza conform graficului dorit.

Chat MedAsist

Notificări pacient

Pacienții cabinetului sau clinicii dumneavoastră primesc memento-uri prin SMS / Email / Push Notification cu privire la programările viitoare pentru a asigura un management mai bun al timpului și pentru a preveni neprezentarile la consultații. Activitatea devine mult mai eficientă atunci când se notifică pacienții automat, în baza cererii de programare, când li se trimite un scurt memento cu data și ora programării. Astfel, nu este nevoie de alocarea unui call center sau aglomerarea sarcinilor unei asistente pentru efectuarea acestei acțiuni simple, dar consumatoare de timp și fonduri. Programările se confirmă sau se anulează mai ușor, pentru că pacientul are totul la dispoziție în SMS, iar Medicii pot vizualiza lista programarilor în timp real, în orice moment.

Chat MedAsist

Chat

Pentru accesul rapid și comunicare eficientă, MedAsist are funcția de Chat, care permite comunicarea eficientă între colegi.

Chat MedAsist

Solicită un demo