Beneficiile tale dacă alegi MedAsist

Acces online

Acces permanent

Siguranța datelor

Siguranța datelor

Reducerea costurilor

Reducerea costurilor

Suport rapid și prompt

Suport rapid și prompt

Acces permanent
Inregistrarea și autentificarea în aplicația medicală MedAsist se fac online, in 3 pasi simpli de urmat. Managementul medical al clinicii cu toate notificarile, documentele si rapoartele sunt adunate intr-un singur loc ceea ce simplifică rutinele de practică zilnică. Accesul online prezintă succint si panoramic toate datele de care aveți nevoie, prin intermediul calculatorului sau al dispozitivului mobil.
Siguranța datelor
Protejarea datelor cu caracter personal, procesarea, retenția, stocarea și gestionarea generală a datelor se efectuează cu respectarea standardelor în vigoare și a cerințelor legislației de specialitate medicala sau generala din tara și din UE.
Suport rapid și prompt
MedAsist vine cu o echipa de asistenta care ofera suport constant pentru ca atat experienta personalului, cat si a pacientilor sa fie una pozitiva.
Reducerea costurilor

Centralizare

Cu o singură platformă care gestionează calendarul programărilor, rețetele, rapoartele, notificările, planurile de îngrijire, clinica dumneavoastra va economisi bani. Nu este nevoie să investești în mai multe programe software atunci când poți face management cu o aplicație all-in-one. Unificarea bazei de date interne a pacienților, de la toate specializarile clinicii, va duce pentru un management corelat și eficient sub forma unui abonament.

Personalizare

Abonamentul va reflecta nevoile directe și va fi customizat în funcție de managementul medical din clinica dumneavoastră.

Structurare

Eliminați cheltuielile cu:

  • instalări sau licențe suplimentare
  • spațiu de depozitare pe un server
  • plata pentru siguranța datelor
  • cumpărarea de echipamente suplimentare IT

Flexibilitate

MedAsist restrânge posibilitatea suprapunerilor de programări sau a neprezentării la consultații, datorită unui sistem de gestionare a programării online, care include alerte automate și posibilitatea de anulare și reprogramare a consultației. Puteți economisi financiar, anual, din neprezentările la programare.

arrow

Solicită un demo